WEKELIJKSE LESSEN DANS EN YOGA


OPGELET:
In de week van 24 juni en de week van 15 juli is er geen les. Verder lopen de lessen Moving to Heal en SuryaSoul nog door tot 9 augustus 2019. Daarna is er vanaf september een nieuw lessenrooster en een nieuwe regeling! Als je hier al graag de details van kent, kan je het hier nalezen.


Vind jij ook dat beweging vooral leuk mag zijn? Genieten en je lichaam respecteren staan in onze lessen op de eerste plaats. We dansen op inspirerende muziek en je hoeft geen hele resem bewegingen te onthouden. 

Gewoon volgen, genieten en je overgeven aan het moment!


Nia Moving to Heal - Bewust bewegen in een ontspannen dansles

Een zachte, natuurlijke dansles voor je lichaam en geest. Ook met minder energie of bewegingsvrijheid ben je welkom. Je leert naar je lichaam te luisteren en volgt de eenvoudige bewegingen op je eigen manier. Je hoeft niets te onthouden. Puur genieten en dansen om je beter te voelen! 

De bewegingen respecteren de bouw en functies van het lichaam. Het plezier van bewegen vormt de sleutel tot gezonde veranderingen en helpt zo je welzijn te vergroten. Meer info over Nia en Nia in Mechelen.

Je kan deze lessen nog tot 9 augustus 2019 volgen op woensdag tussen 18u en 19u en donderdag van 11u tot 12u.

Opgelet: er is geen les op woensdag 26/6, donderdag 27/6, woensdag 17/7 en donderdag 18/7. Woe 24/7 is er geen les, zodat we naar de les van collega Lies in de Kruidtuin kunnen.
Opgelet 2: Donderdag 11/7 en woensdag 7/8 gaan de lessen door in de Kruidtuin! We zien mekaar ineens daar. Deze lessen zijn gratis!

SuryaSoul - When yoga becomes a dance of life

Een uurtje dans om bij jezelf te zijn, je energie te laten stromen en authentiek te stralen! 

Deze les combineert invloeden vanuit dans, yoga, Qigong en gevechtskunsten. De bewegingen harmoniseren de doorstroming van je energie en optimaliseren zo je zelfherstellend vermogen. Meer info over SuryaSoul.

Je kan deze lessen nog tot 9 augustus 2019 volgen op dinsdag tussen 20u en 21u. 

Opgelet: er is geen les op dinsdag 25/6/2019 en dinsdag 16/7/2019. 

Health Boost - Een mix van Melt, Dans, Intervaltraining en Stretching

We beginnen met het hydrateren van ons bindweefsel, we dansen ons warm, boosten onze conditie en metabolisme met een korte intervaltraining en versterken en versoepelen onze spieren met oefeningen en stretching. Healthy en fun!

Je kan vanaf september je gezondheid komen boosten op donderdag tussen 18u30 en 19u30.  

Melt - Hydrateren van je bindweefsel

Bij Melt leer je stap voor stap hoe je je bindweefsel kan hydrateren met een zacht balletje en een zachte foamroller.

Als ons bindweefsel goed gehydrateerd is, zorgt het voor de stabiliteit in ons lichaam. Dit zorgt ervoor dat de spieren niet moeten compenseren en er geen energie verloren gaat aan puur ons in balans houden. Gewrichten worden ondersteund en we creëren terug een proper milieu voor onze cellen, zodat die zich durven vernieuwen en we ons jong blijven voelen. Sounds good, huh?? Kom het maar eens aan de lijve ondervinden, de meeste mensen voelen al bij de eerste keer het verschil.

Om je bindweefsel gehydrateerd te houden, is het op termijn aangeraden om dit 3 keer per week voor 10 à 20 minuten te doen. Het is een zachte manier om van ontstekingen af te geraken en je lichaam stelselmatig terug in balans te brengen zodat het terug efficiënt kan werken en je energie overhoudt voor de dingen die je graag doet. Als je last hebt van bepaalde aandoeningen of chronische pijn, kan het nodig zijn om bepaalde reeksen voor een periode te doen. Dit zal iets meer tijd van je vragen. 

We gebruiken in de lessen vooral het zachte balletje en de zachte foamroller. De roller is nogal kostelijk. Mits een waarborg van 100 euro kan je een roller huren om ook thuis te Melten. Per maand betaal je 10 euro (wordt van de waarborg afgetrokken) en na 10 maanden is de roller van jou. Als je wil afzien van de aankoop en de roller onbeschadigd terugbezorgt, krijg je uiteraard het resterende bedrag terug. Binnen de 1e maand is dit 90 euro, de 2e maand 80 euro enzoverder. Het balletje kost 8 euro. Je kan er ook voor kiezen om thuis enkel met het balletje te Melten en voor de bewegingen op de roller naar de lessen te komen, of enkel in de lessen te komen Melten. Dan kom je best naar 2 à 3 lessen per week om een blijvend resultaat te bereiken. 

Je kan vanaf september op dinsdag en donderdag telkens van 17u45 tot 18u15 komen melten, of in de M&M-zondagreeks.

Yoga - Om bij jezelf en je innerlijke rust te komen

De yoga wordt gegeven door Diana en Elize. Diana geeft op zaterdag Yin Yoga (9u30) en Yogalates (11u), Elize geeft vanaf september Hatha Yoga (di 9u-10u15 en woe 18u45-19u) en Gentle Flow (woe 19u15-20u30). Inschrijven kan rechtstreeks bij hen, ik kan ook je mailtje doorsturen naar de juiste persoon.


Waar

Equilibrium
Stuivenbergbaan 33
2800 Mechelen

We dansen en bewegen tussen de vogeltjes!

Lessenrooster

Dinsdag 20u00 - SuryaSoul
Woensdag 18u00 - Nia Moving to Heal
Donderdag 11u00 - Nia Moving to Heal
Zaterdag 9u30 - Yin Yoga
Zaterdag 11u - Yogalates

Het nieuwe lessenrooster voor september vind je hier!

Vind je evenwicht in de dans van het leven!