niet gepubliceerd

TEAM

Diana is mama van 2 kinderen en geniet van een positieve, vrolijke en nuchtere kijk op het leven.

Ze heeft een 200u Hatha teacher training gevolgd, maar geeft ook andere yogastijlen. Voorlopig combineert ze dit met een 4/5e corporate job, waarbij ze stelt dat yoga datgene is wat haar 'sane' houdt ;)

Haar hart ligt momenteel vooral bij Yin, ze houdt van de rust die deze zachte yogavorm brengt.

Diana geeft momenteel enkel online lessen. YinYoga op zaterdag om 11u. Inschrijven kan via facebook door jezelf als aanwezig aan te geven of via mail naar info@santoshayoga.be. Voor vragen kan je ook telefonisch terecht op 0477 810 490.


Annelies Boelaert (°1980) heeft ervaring opgebouwd in de begeleiding van mensen met stressklachten en het geven van groepslessen relaxatie, stress en meditatie. Ze is gecertificeerd Stress & Burn-out Coach / Relaxatietherapeut / Hartcoherentiecoach. Daarnaast volgde ze Mindfulness bij Dr. Edel Maex en de opleiding Gezondheidsconsulent (laatste jaar bezig).
Annelies is een enthousiaste coach die met jou op zoek gaat naar manieren om je stressniveau te verlagen. Ze nodigt je uit anders te kijken naar wat zich in je leven aandient en bewuste keuzes te maken.

Als loopbaancoach is Annelies haar missie je te helpen (her)ontdekken waar je echt enthousiast van wordt. Zo boor je ongekende of ondergesneeuwde energiebronnen aan. Voor een toekomst die meer in lijn ligt met je echte ik. Ze biedt ondersteuning wanneer je belangrijke levenskeuzes maakt met impact op je werk, onder het motto 'Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken'.
Ze maakt deel uit van een fijne ploeg loopbaancoaches onder de koepel van My Future Works. Dit loopbaancentrum is door de VDAB erkend loopbaancheques te aanvaarden.

Afspraken maak je per mail: info@anneliesboelaert.be. Wil je overleggen of wens je meer info, bel dan 0478 400 278. Annelies doet enkel afspraken online. equilibriumpraktijk@gmail.com
0483/050304
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.