TEAM


Kristin

Ik ben Kristin Ruys (°1982), gediplomeerd en erkend klinisch psychologe, relatie- en gezinstherapeute, relaxatietherapeute, kinesiologe, yogadocent in opleiding en dansdocent.

Door zelf te ervaren dat gesprekstherapie soms tekortschiet om een wezenlijke verandering te brengen, ben ik op zoek gegaan naar meer lichaamsgerichte en holistische benaderingen. Op die manier ben ik terecht gekomen bij relaxatietherapie, psychokinesiologie, dans en yoga. 

Al deze methoden helpen mij om bij mezelf te komen en te groeien als persoon. Ze geven me plezier, energie, rust en eenvoud. Het is voor mij een eer om dit te kunnen delen en verder te verspreiden.

Ik ben lid van de BFP (Belgische Vereniging voor Psychologen), de BVRGS (Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling) en de Psychologencommissie (erkenningsnummer 822107973).

Wil je meer informatie? Bel 0483 05 03 04, mail naar equilibriumpraktijk@gmail.com of gebruik het contactformulier.

An

Ik ben An Scheers (°1988), systeempsychotherapeute i.o.

In 2010 ben ik afgestudeerd als bachelor orthopedagogie met als afstudeerrichting 'Toegepaste jeugdcriminologie'. Intussen heb ik verschillende jaren ervaring opgedaan in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders.
Sinds januari 2012 ben ik werkzaam in het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling in Antwerpen.

Als systeemtherapeut ben ik geïnteresseerd in jouw verhaal. Samen met jou wil ik op zoek gaan naar een manier om met zorgen, vragen en lastige dingen om te gaan. Hierbij heb ik steeds aandacht voor het bredere geheel zoals jouw familie, omgeving, talenten,... 

Je kan bij mij terecht voor individuele therapie, als koppel of als gezin. 

Voor meer info kan je terecht op mijn website of je kan me contacteren via an.scheers@outlook.be of op het nummer 0493 47 99 73.

Vind je evenwicht in de dans van het leven!