TEAM


Kristin

Kristin Ruys (°1982) is gediplomeerd en erkend klinisch psychologe, relatie- en gezinstherapeute, relaxatietherapeute, psychokinesiologe, yoga-, Melt- en dansdocente.

Door te ervaren dat gesprekstherapie soms tekortschiet om een wezenlijke verandering te brengen, ging ze op zoek naar meer lichaamsgerichte en holistische benaderingen. Al deze methoden hebben hun meerwaarde en kunnen apart of gecombineerd ingezet worden voor gezondheid, persoonlijke groei en welzijn. 

'Deze methodes helpen mij elk op hun eigen manier om bij mezelf te komen en te groeien als persoon. Ze geven me plezier, energie, rust en eenvoud. Het is voor mij een eer om dit te kunnen delen en verder te verspreiden.'

Kristin is lid van de BFP (Belgische Vereniging voor Psychologen), de BVRGS (Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling) en de Psychologencommissie (erkenningsnummer 822107973), haar visumnummer vanuit de Federale Overgeid is 275758.

Wil je meer informatie of maak je graag een afspraak? Mail naar equilibriumpraktijk@gmail.com, of gebruik het contactformulier . 
Afspraken: maandag 13u30-17u30, dinsdag 13u-17u, woensdag 13u-15u30
Kristin ziet voorlopig enkel cliënten die reeds gekend zijn. Andere individuele hulpvragen zullen collega Johan of Ewoud op zich nemen. Als je een mail stuurt voor een afspraak, kan het zijn dat één van hen je rechtstreeks contacteert.


Johan

Johan Maigret (°1964) is ervaringsdeskundige, psycholoog, psychosomatisch fysiotherapeut, hart-coherentie coach en breinexpert, maar vooral iemand die van mensen houdt. Hij combineert zijn expertise in de hersenwetenschap en hartcoherentie met Oosterse wijsheid en verweeft die met zijn persoonlijke ervaring met PTSS en burnout.  Op een heldere en manier én met de nodige speelsheid maakt hij ingewikkelde materie heel bevattelijk. 

Zijn kracht ligt in het bieden van een vertrouwensbasis en het constructief aansluiten bij het perspectief van de ander. Samen op zoek gaan naar optimale harmonie van lichaam en geest, vreugde, inzicht, groei, inspiratie, zingeving en/of innerlijke kalmte. Contact maken met de persoonlijke kracht en intuïtie is zijn grootste drijfveer. Daarbij is zijn kwaliteit het zien van de potentie in de ander. Hij heeft een sterk geloof in het zelfsturend vermogen van mensen om de beste versie van zichzelf te worden.


Ewoud

Ewoud L'Amiral (°1975) is verbinden natuurcoach (i.o.) en ervaringsdeskundige. Via zijn 25-jarige ervaring als stafmedewerker en leidinggevende bij een NGO heeft hij zich tevens gevormd in het begeleiden van medewerkers op de werkvloer bij o.a. burn-out en problematiek in gezinssituaties.
Tijdens een traject kunnen indien gewenst sessies doorgaan in de natuur. Uit zijn decennialange ervaringen in natuurbeheer en natuurontwikkeling ziet Ewoud als geen ander de krachten van de natuur en hoe deze inspirerend kunnen zijn om terug naar de eigen natuur te komen. Zo zijn wij als mens verbonden met de natuur, maar door ons drukke, gehaaste leven vergeten we vaak die connecties, zien we ze niet meer, of geraken we ze kwijt, en dat kan ons uit balans brengen. Wanneer we als mens nood hebben aan heling, aan inspiratie, zingeving,... kan de natuur ons helpen die connecties terug te vinden en kunnen we opnieuw in balans geraken. 
Ewoud werkt toekomstgericht in een sfeer van wederzijds vertrouwen, innerlijke kracht en authenticiteit.


Elize

Elize is practicing Hatha yoga since 2004. During the past decades she has explored the movement and body in Laboratory of Stage Arts, as well as different dance, movement and improvisation workshops and performances in Europe. Moving to Belgium in 2012 brought her back to the path of Yoga, which she is sharing as a teacher since 2013.

Her mission is to offer time and space for you to feel and hear your body. Help you find joy in movement and ease in stillness.

She believes in steady growth in strength and flexibility. The approach is gentle and observant with an eye for your specific needs and your unique body.

Since 2016 she is assisting and teaching in Yogalife Belgium yoga teacher training courses. She works closely together with her teachers Manoj Bhanot and Sanjeev Bhanot.

elize.tikmane@gmail.com 
0470 955 243 


Els - Cécile - Liesbet - Annelies
Vind je evenwicht in de dans van het leven!

equilibriumpraktijk@gmail.com
0483/050304
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.