TEAM


Kristin

Ik ben Kristin Ruys, gediplomeerd en erkend klinisch psychologe, relatie- en gezinstherapeute, relaxatietherapeute, psychokinesiologe en NIA-teacher.

Door zelf te ervaren dat gesprekstherapie soms tekortschiet om een wezenlijke verandering te brengen, ben ik op zoek gegaan naar meer lichaamsgerichte en holistische benaderingen. Op die manier ben ik terecht gekomen bij relaxatietherapie, psychokinesiologie, NIA-dansen en SuryaSoul-dansen.
Al deze methoden helpen mij om bij mezelf te komen en te groeien als persoon.
Ze geven me plezier, energie, rust en eenvoud. Het is voor mij een eer om dit te kunnen delen en verder te verspreiden.

Ik ben lid van de BFP (Belgische Vereniging voor Psychologen), de BVRGS (Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling) en de Psychologencommissie (erkenningsnummer 822107973).

Wil je meer informatie? Bel 0483 05 03 04, mail naar equilibriumpraktijk@gmail.com of gebruik het contactformulier.

Ellen

Ik, Ellen Turelinckx, behaalde mijn diploma klinische psychologie aan de KU Leuven en ben lid van de BFP (Belgische Vereniging voor Psychologen), VVKP (Vereniging voor Klinische Psychologie), en de Psychologencommissie (erkenningsnummer 942119468). Om mijzelf verder te ontplooien als psychotherapeut volg ik momenteel aan de KU Leuven een postgraduaat in de cliëntgerichte psychotherapie. Naast mijn werk bij Equilibrium ben ik ook lid van het team van psychologen in de Sint-Jozefkliniek in Bornem. 

 Volwassenen, jongeren, koppels, en gezinnen kunnen bij mij terecht voor de nodige ondersteuning bij het zoeken naar een nieuw evenwicht. Onevenwicht kan zich uiten in verscheidene psychologische en/of lichamelijke klachten. Tijdens gesprekstherapie gaan we samen op zoek naar de betekenis van deze klachten en wat je nodig hebt om jouw balans te vinden. Ik werk voornamelijk vanuit een cliëntgericht kader, wat betekent dat jij de expert bent over jouw noden, verlangens, moeilijkheden, kortom: jouw leven. Als therapeut volg ik je op het door jouw gekozen pad, en bied ik je ondersteuning en/of informatie waar nodig.

Wil je meer informatie? Bel 0494 40 34 16 of contacteer me via equilibriumpraktijk@gmail.com of het contactformulier

Vind je evenwicht in de dans van het leven!