TEAM


Kristin

Kristin Ruys (°1982) is gediplomeerd en erkend klinisch psychologe, relatie- en gezinstherapeute, relaxatietherapeute, psychokinesiologe, yoga-, Melt- en dansdocent.

Door te ervaren dat gesprekstherapie soms tekortschiet om een wezenlijke verandering te brengen, ging ze op zoek naar meer lichaamsgerichte en holistische benaderingen. Al deze methoden hebben hun meerwaarde en kunnen apart of gecombineerd ingezet worden voor gezondheid, persoonlijke groei en welzijn. 

'Deze methodes helpen mij elk op hun eigen manier om bij mezelf te komen en te groeien als persoon. Ze geven me plezier, energie, rust en eenvoud. Het is voor mij een eer om dit te kunnen delen en verder te verspreiden.'

Kristin is lid van de BFP (Belgische Vereniging voor Psychologen), de BVRGS (Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling) en de Psychologencommissie (erkenningsnummer 822107973).

Wil je meer informatie of maak je graag een afpsraak? Bel 0483 05 03 04, mail naar equilibriumpraktijk@gmail.com, gebruik het contactformulier of maak rechtstreeks je afspraak in de online agenda.

Annelies

Annelies Boelaert (°1980) heeft ervaring opgebouwd in de begeleiding van mensen met stressklachten en het geven van groepslessen relaxatie, stress en meditatie. Ze is gecertificeerd Stress & Burn-out Coach / Relaxatietherapeut / Hartcoherentiecoach. Daarnaast volgde ze Mindfulness bij Dr. Edel Maex en de opleiding Gezondheidsconsulent (laatste jaar bezig).
Annelies is een enthousiaste coach die met jou op zoek gaat naar manieren om je stressniveau te verlagen. Ze nodigt je uit anders te kijken naar wat zich in je leven aandient en bewuste keuzes te maken.

Als loopbaancoach is Annelies haar missie je te helpen (her)ontdekken waar je echt enthousiast van wordt. Zo boor je ongekende of ondergesneeuwde energiebronnen aan. Voor een toekomst die meer in lijn ligt met je echte ik. Ze biedt ondersteuning wanneer je belangrijke levenskeuzes maakt met impact op je werk, onder het motto: "Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken".
Ze maakt deel uit van een fijne ploeg loopbaancoaches onder de koepel van My Future Works. Dit loopbaancentrum is door de VDAB erkend loopbaancheques te aanvaarden.

Afspraken maak je per mail: info@anneliesboelaert.be . Wil je overleggen of wens je meer info, bel dan 0478 400 278.  


Vind je evenwicht in de dans van het leven!