TOESTEMMING PUBLICATIE BEELDMATERIAAL


Beste,

In het kader van bekendmaking wil ik onder andere met foto's en video's laten zien waar ik mee bezig ben.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met beeldmateriaal waar je opstaat. Ik plaats ook geen namen bij foto's en video's. Het is daarnaast goed mogelijk dat je liever niet hebt dat foto's van jou op internet, op een flyer of op een affiche verschijnen.

Met dit invulformulier vraag ik daarom toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal waar je opstaat. Wilt je dit formulier hiertoe invullen?

De toestemming geldt alleen voor foto's en video's die door mezelf, of in opdracht van mij worden gemaakt. Het kan voorkomen dat anderen foto's maken tijdens workshops of andere activiteiten. Daar heb ik geen invloed op, maar ik ga ervan uit dat deze personen ook terughoudend zijn bij het plaatsen van foto's en video's op internet.

Je mag natuurlijk altijd terugkomen op de gegeven toestemming. Ook mag je op een later moment alsnog toestemming geven.

Alvast bedankt voor de medewerking!

Kristin Ruys

equilibriumpraktijk@gmail.com
0483/050304
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.