DANS EN MEDITATIE VOOR THERAPEUTEN


Kristin Ruys is psychologe en psychotherapeute. In haar zoektocht naar wezenlijke verandering kwam ze terecht bij dans, meditatie, relaxatie en fascia. Dit alles heeft haar als psychotherapeut doen groeien. Deze meerwaarde deelt ze graag met andere therapeuten.
Kristin heeft intussen haar Black Belt 1t degree behaald in Nia (dans), de volledige opleiding SuryaSoul afgerond (yoga/dans), ze is Melt-instructor level 2 (fascia), Yoga-docente (hatha yoga) en relaxatietherapeut.

Een lichaamsgerichte opleiding om met meer evenwicht en voldoening in je therapeutenstoel te zitten.
Voor hulpverleners die graag hun leven verrijken en de wijsheid van hun lichaam willen ontdekken.
Een verfrissende manier om je professioneel functioneren op een hoger niveau te brengen.

Kristin Ruys neemt je mee in de wondere wereld van het lichaam. Als therapeut zijn we vaak mentaal en emotioneel sterk geschoold. Het lichaam en wat ons lichaam voor ons kan betekenen in ons therapeutisch werk is doorgaans niet zo bekend (om niet te zeggen verwaarloosd). Dans en meditatie zijn zachte en tegelijkertijd doeltreffende ingangspoorten voor groei als persoon en als therapeut. We werken vooral op hoe je in de therapeutische relatie staat, hoe je hierin jezelf kan zijn en hoe je voor jezelf kan zorgen. Door inzichten nu ook te belichamen en te doorleven kan er een krachtig groeiproces op gang komen en patronen doorbroken worden.

7 dagen bewegen en dansen we rond thema's als in het hier en nu zijn, verbinding maken, zelfvertrouwen, het spel van volgen en leiden, jezelf afgrenzen, oprecht mededogen (compassion), spreken en luisteren, intuïtie, visie en zingeving. 

Het lesgeven is vooral ervaringsgericht en er is een handboek waarin je alles kan terugvinden.

Deze 7 dagen beleven we in kleine groep (minimum 6 - maximum 8 deelnemers), zodat je al je vragen kan stellen, je voldoende feedback kan krijgen en er voldoende ruimte is voor iedereen. 

DATA: Woensdagen 22/4, 6/5, 20/5, 3/6, 16/9, 30/9 en 14/10 - 9u30 tot 17u
LOCATIE: Equilibrium, Stuivenbergbaan 33 te Mechelen

De lesuren zijn elke dag van 9u30 tot 17u met telkens 1u30 lunchpauze. Reken erop om de eerste dag een half uurtje vroeger te zijn voor de administratie, zodat we stipt om 9u30 kunnen starten. 

Als je voor 31 januari inschrijft (en betaalt), betaal je €840, nadien bedraagt het inschrijvingsgeld €1000. Er wordt geen BTW aangerekend. Je kan betalen met de Kmo-portefeuille

equilibriumpraktijk@gmail.com
0483/050304
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.