DANS/YOGA REIZEN 


Herbronnen en genieten in Frankrijk - 17-21 juli 2019 (volzet)

4 dagen en 4 nachten genieten van dans, yoga, natuur, rust en gezond eten! Op 5u rijden van Mechelen ligt het idyllisch dorpje Gurgy-le-Château. Bij mooi doen we de dans en yoga buiten in de tuin, met een prachtig uitzicht op een groene vallei. Er zijn 4 dubbele kamers, die eventueel ook als eenpersoonskamer gebruikt kunnen worden. Een bio-marktje, een wandeling naar een supergrote eik, een zitbankje in het dorp en verder niet te veel te beleven, maken deze plek ideaal om even bij jezelf te komen.

De kostprijs is 350 euro per persoon (1-persoonskamer 70 euro toeslag). In deze prijs zit de accommodatie,
3 maaltijden per dag, water-koffie-thee en de dans- en yogalessen. De reis naar Gurgy-le-Château is niet inbegrepen. 

Ikzelf vertrek al 14 juli. Als je ook graag een aantal nachten vroeger komt, kan dit mits een toeslag van 70 euro per nacht - maaltijden inclusief.


Herbronnen en genieten in Portugal - 17-24 augustus 2019

THEMA: HONOUR AND CELEBRATE YOUR INNER LIGHT


Wil je graag je band met je innerlijke licht versterken, je leven meer en meer vanuit je innerlijke kracht leven en je licht nog meer tot zijn recht laten komen? Dan is deze week iets voor jou. We genieten 6 volle dagen en 7 nachten van dans, natuur, gezond eten, yoga en ontspanning! De plaats waar we verblijven is basic qua accommodatie, pure verwennerij qua gezonde voeding en heerlijk rustig en groen qua omgeving. Ideaal om dicht bij je eigen natuur te komen!

Er is geen ervaring nodig. Iedereen is welkom! Je kan alle sessies aanpassen aan je eigen niveau, energie en lichaam. Genieten en zelfzorg staan centraal!

08.00 Ontbijt
10.00 Yoga
12.30 Middagmaal
15.00 Wisselend aanbod (Wandeling, Thai-massage, Zangworkshop, Picknick en Zwemmen aan de rivier, ...)
17.00 Dansworkshop (SuryaSoul, Nia)
19.30 Avondmaal
21.30 Mantra Zingen en Meditatie - optioneel

Er blijft voldoende tijd om te genieten van de heerlijke omgeving, wandelingen, het zwembad, de rust...
Als je vragen hebt over je eigen yoga-praxis, bewegingen bij het dansen of bevindingen bij je persoonlijke groei is daar uiteraard ruimte voor. Er is ook de mogelijkheid om een massage, voedingsconsult en dergelijke te boeken aan democratische prijzen (vorig jaar  kostte een massage van een uur 40 euro).

2-persoonskamer € 675 pp
1-persoonskamer € 775 pp
1-persoons basic eco-caravan € 675 pp

Je reis naar Oleiros, Castelo Branco is niet inbegrepen. Vanuit Porto en Lissabon rijden er bussen naar Oleiros, samen met de andere deelnemers een auto huren kan ook bekeken worden. Klik hier voor mee informatie over hoe er te geraken. Je kan me uiteraard ook bellen of mailen voor meer informatie.

Bij inschrijving ontvang je een e-mail met de betalingsgegevens voor de reis. We vragen een voorschot van € 150 per persoon. Het saldo is te voldoen 4 weken voor vertrek. Restitutie is niet mogelijk, iemand anders in je plaats laten gaan, is zeker mogelijk. Je kan zelf een annulerings- en/of reisverzekering afsluiten, indien je dit wenst.

3 bio-maaltijden per dag, fruit, water, koffie en thee zijn inbegrepen.Vind je evenwicht in de dans van het leven!