DANS/YOGA REIZEN 


Week voor Zorgers - Herbronnen en genieten in Eigen Land 
datum voor zomer 2023 volgt

Samen met mijn partner Ewoud organiseer ik dit jaar een retreat in eigen land. Met het idee dat er zoveel mooie plekken ook dichtbij zijn, en zij die willen met de fiets kunnen komen ;) 

Deze week staat in het kader van zorg en zelfzorg voor zorgers. Het is een week om zorg te ontvangen en jezelf te verwennen met natuur, meditatie, gezelligheid, rust, tijd voor jezelf, ontspanning, een lach en een traan, gaan zwemmen in het meer, gezonde voeding en verschillende workshops rond zelfzorg (dans, qigong, Melt en meditatie) al dan niet in de natuur. Een week waarin niets moet en je naar hartenlust mag genieten. Allaise. 

Voor wie
Ieder die zich een zorger voelt in de brede zin van het woord. Uiteraard zijn mensen die een zorgberoep uitoefenen welkom, maar evenzeer moeders, mantelzorgers, leerkrachten, .. De groep is minimum 5 en maximum 8. Als er meer dan 8 deelnemers zijn, zullen we een tweede week organiseren in oktober of november.

Door wie
Ewoud en Kristin. Ewoud is een doorwinterde natuurliefhebber en kok. Hij is het brein achter het voedselbos dat we hier opbouwen zodat we op termijn van onze eigen groenten en bloemetjes kunnen smullen. Kristin is liefhebber van de innerlijke natuur en begeleidt en inspireert anderen naar hun authentieke zelf op verschillende manieren.

Waar
In het mooie centrum Ecolibrium, Verte Place 3 in Couvin.
Dit ligt aan de grens met Frankrijk, zo'n 1u40 rijden ten Zuiden van Brussel. Het zuiverste stukje van België.

Wanneer
Zondag (aankomst tussen 14u en 16u) tot zaterdag na de lunch (14u).

Investering
Een week tijd en 500 euro (eten, slapen en workshops inbegrepen).
Als je graag in een 1-persoonskamer ligt, betaal je een supplement van 100 euro. De accommodatie bestaat uit basic kamers in het hoofdgebouw en 3 stacaravannetjes in de tuin.

De week gaat door met minstens 4 deelnemers.

Reken op 7 dagen en 6 nachten genieten van dans, yoga, natuur, rust en gezond eten! 

Herbronnen en genieten in Portugal 

nieuwe datum voor de zomer van 2023 volgt!


We genieten 6 volle dagen en 7 nachten van dans, natuur, gezond eten, yoga en ontspanning! De plaats waar we verblijven is basic qua accommodatie, pure verwennerij qua gezonde voeding en heerlijk rustig en groen qua omgeving. Ideaal om dicht bij je eigen natuur te komen!

Er is geen ervaring nodig. Iedereen is welkom! Je kan alle sessies aanpassen aan je eigen niveau, energie en lichaam. Genieten en zelfzorg staan centraal!

08.00 Ontbijt
10.00 Yoga
12.30 Middagmaal
15.00 Wisselend aanbod (Wandeling, Thai-massage, Zangworkshop, Picknick en Zwemmen aan de rivier, ...)
17.00 Dansworkshop (SuryaSoul, Nia)
19.30 Avondmaal
21.30 Mantra Zingen en Meditatie - optioneel

Er blijft voldoende tijd om te genieten van de heerlijke omgeving, wandelingen, het zwembad, de rust...
Als je vragen hebt over je eigen yoga-praxis, bewegingen bij het dansen of bevindingen bij je persoonlijke groei is daar uiteraard ruimte voor. Er is ook de mogelijkheid om een massage, voedingsconsult en dergelijke te boeken aan democratische prijzen (vorig jaar  kostte een massage van een uur 50 euro).

2-persoonskamer € 675 pp
1-persoonskamer € 775 pp
1-persoons basic eco-caravan € 675 pp
3 bio-maaltijden per dag, fruit, water, koffie en thee zijn inbegrepen.

Je reis naar Oleiros, Castelo Branco is niet inbegrepen. Vanuit Porto en Lissabon rijden er bussen naar Oleiros, samen met de andere deelnemers een auto huren kan ook bekeken worden. Klik hier voor mee informatie over hoe er te geraken. Je kan me uiteraard ook bellen of mailen voor meer informatie.

Bij inschrijving ontvang je een e-mail met de betalingsgegevens voor de reis. We vragen een voorschot van €200 per persoon. Het saldo is te voldoen 4 weken voor vertrek. Restitutie is niet mogelijk, iemand anders in je plaats laten gaan, is zeker een optie. Je kan zelf een annulerings- en/of reisverzekering afsluiten, indien je dit wenst.Vind je evenwicht in de dans van het leven!

equilibriumpraktijk@gmail.com
0483/050304
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.