DANS/YOGA REIZEN 


Herbronnen en genieten in Eigen Land -  2020

Samen met Lies Mahy organiseer ik dit jaar een retreat in eigen land. Met het idee dat er zoveel mooie plekken ook dichtbij zijn, en zij die willen met de fiets kunnen komen ;) 

De plek zal waarschijnlijk net op de grens met Frankrijk liggen, namelijk in Couvin, Verte Place 3. Hier gaan Ewoud en ik aan een nieuw project bouwen: Ecolibrium. Afhankelijk van de voortgang van ons knutselwerk, zullen we in de herfstvakantie het hopelijk kunnen inwijden met een eerste retreat. In de zomer zal duidelijk worden of het mogelijk zal zijn en hoeveel personen we kunnen ontvangen. Anders zal het voor het voorjaar 2021 worden.

Reken op 7 dagen en 7 nachten genieten van dans, yoga, natuur, rust en gezond eten! 

Wordt vervolgd...

Alvast enkele sfeerbeelden van de tuin.

Herbronnen en genieten in Portugal - 18-25 juli 2020

ANNULATIE OWV CORONA-MAATREGELEN! We bekijken in de zomer wanneer de volgende reis naar Portugal kan doorgaan!


We genieten 6 volle dagen en 7 nachten van dans, natuur, gezond eten, yoga en ontspanning! De plaats waar we verblijven is basic qua accommodatie, pure verwennerij qua gezonde voeding en heerlijk rustig en groen qua omgeving. Ideaal om dicht bij je eigen natuur te komen!

Er is geen ervaring nodig. Iedereen is welkom! Je kan alle sessies aanpassen aan je eigen niveau, energie en lichaam. Genieten en zelfzorg staan centraal!

08.00 Ontbijt
10.00 Yoga
12.30 Middagmaal
15.00 Wisselend aanbod (Wandeling, Thai-massage, Zangworkshop, Picknick en Zwemmen aan de rivier, ...)
17.00 Dansworkshop (SuryaSoul, Nia)
19.30 Avondmaal
21.30 Mantra Zingen en Meditatie - optioneel

Er blijft voldoende tijd om te genieten van de heerlijke omgeving, wandelingen, het zwembad, de rust...
Als je vragen hebt over je eigen yoga-praxis, bewegingen bij het dansen of bevindingen bij je persoonlijke groei is daar uiteraard ruimte voor. Er is ook de mogelijkheid om een massage, voedingsconsult en dergelijke te boeken aan democratische prijzen (vorig jaar  kostte een massage van een uur 40 euro).

2-persoonskamer € 675 pp
1-persoonskamer € 775 pp
1-persoons basic eco-caravan € 675 pp
3 bio-maaltijden per dag, fruit, water, koffie en thee zijn inbegrepen.

Je reis naar Oleiros, Castelo Branco is niet inbegrepen. Vanuit Porto en Lissabon rijden er bussen naar Oleiros, samen met de andere deelnemers een auto huren kan ook bekeken worden. Klik hier voor mee informatie over hoe er te geraken. Je kan me uiteraard ook bellen of mailen voor meer informatie.

Bij inschrijving ontvang je een e-mail met de betalingsgegevens voor de reis. We vragen een voorschot van € 150 per persoon. Het saldo is te voldoen 4 weken voor vertrek. Restitutie is niet mogelijk, iemand anders in je plaats laten gaan, is zeker een optie. Je kan zelf een annulerings- en/of reisverzekering afsluiten, indien je dit wenst.Vind je evenwicht in de dans van het leven!