WORKSHOPS DANS EN YOGA


De magie van dans - Maandelijkse dansworkshop (2 uur)

Dansen is niet enkel plezant, het heeft ook een helende kracht. Hoe fijn is het om te kunnen groeien door iets te doen wat je graag doet... Dansen is voor mij magie in alle eenvoud. Het kan je veranderen en helen op een natuurlijke en speelse manier.

We dansen telkens met een concreet thema. Ik geef je een leidraad om mee te werken terwijl je vrij op de muziek beweegt. De dans en je innerlijke werk inspireren je persoonlijke ontwikkeling. Ieder volgt hierin het eigen tempo. Niets moet. Daarna volgt er een SuryaSoul Soma les waarbij je makkelijke bewegingen volgt. Hierbij kunnen oude patronen losgelaten worden en vinden de nieuwe ontdekkingen hun plekje. De workshops duren 2u (met een pauze van 10 minuten) en kosten 25 euro, of 100 euro voor de reeks van 5 workshops. Ze gaan telkens door op zondag van 10u tot 12u. 

Zondag 29 september 2019 - Wortels/Roots
Zondag 20 oktober 2019 - Vleugels/Wings
Zondag 10 november 2019 - Staart
Zondag 1 december 2019 - Solarplexus
Zondag 22 december 2019 - Kruin

Je kan via het contactformulier inschrijven, bij Kristin op het nummer 0483/05 03 04 of via equilibriumpraktijk@gmail.com  

Zondagreeks M&M - Melt en Moving to Heal (2u)

5 zondagen om je lichaam te verwennen met Melt en Moving to Heal. We leren in het eerste uurtje hoe we stap voor stap ons bindweefsel kunnen hydrateren en het tweede uurtje dansen en bewegen we om ons goed te voelen.

Als ons bindweefsel goed gehydrateerd is, zorgt het voor de stabiliteit in ons lichaam. Dit zorgt ervoor dat de spieren niet moeten compenseren en er geen energie verloren gaat aan puur ons in balans houden. Gewrichten worden ondersteund en we creëren terug een proper milieu voor onze cellen, zodat die zich durven vernieuwen en we ons jong blijven voelen. Sounds good, huh?? Kom het maar eens aan de lijve ondervinden, de meeste mensen voelen al bij de eerste keer het verschil. 

Om je bindweefsel gehydrateerd te houden, is het op termijn aangeraden om dit 3 keer per week voor 10 à 20 minuten te doen. Het is een zachte manier om van ontstekingen af te geraken en je lichaam stelselmatig terug in balans te brengen zodat het terug efficiënt kan werken en je energie overhoudt voor de dingen die je graag doet. Als je last hebt van bepaalde aandoeningen of chronische pijn, kan het nodig zijn om bepaalde reeksen voor een periode te doen. Dit zal  iets meer tijd van je vragen.

Zondag 8 september 2019 - Introductieworkshop

Zondag 6 oktober 2019 - Basic Handen en Voeten, signalen van opgehoopte spanning in de Rest Assess
Zondag 3 november 2019 - Reeks om te Herbalanceren
Zondag 24 november 2019 - Bewegingen voor de Benen
Zondag 15 december 2019 - Bekken
Zondag 11 januari 2020 - Bovenlichaam

Weekendworkshop met Su- Yoga en dans in Mechelen
(22-23/2/2020)

Zaterdag en zondag 22-23 februari 2020 mag ik Sue Billington terug in Mechelen verwelkomen. Sue is de eigenares van het retreatcentrum in Portugal. Ze is een echte krak in yoga en Qigong, en kan dit als geen ander rustig opbouwen en aanpassen aan haar doelgroep. Sue is Senior Yoga Teacher (Yoga Alliance Professionals UK), Chinese Medicine / Yin Teacher, Yoga Therapist en Qigong Teacher. Het weekend zal gevuld zijn met een aantal dans- en yogamomenten, een wandeling en meditatie. De prijs en de exacte invulling volgen later.

Kundaliniworkshop met Sigrid

Een namiddag om de energie te voelen stromen. Deze yogaworkshop gaat over intuïtie, leven vanuit overgave en het volgen van het hart. Sigrid geeft Kundalini op een authentieke en vrijblijvende manier. Een aanrader!

Kostprijs: 40 euro

Weekendworkshop met Tini - Yoga en dans in Mechelen

Nog niet duidelijk wanneer, maar ik mag ook Tini van het Yogahaus Ettlingen verwelkomen om een weekend yoga en Thaise yoga-massage te geven in Mechelen! Tini is de collega die in Portugal al een paar keer de yogalessen heeft gegeven. Een gepassioneerde vrouw met onnoemelijk veel wijsheid en energie. Het weekend zal gevuld zijn met een aantal dans- en yogamomenten (4u per dag). Daarnaast is er ruimte voor lunch, een extra uurtje om te gaan wandelen in het park of langs het water of even te rusten, en een korte pauze rond 16u. 

Meer info volgt binnenkort.


Privéles - verschillende stijlen mogelijk

Je kan ook voor een evenement of een vrijgezellenfeestje een dansles boeken. Initiatie buikdans, jazz, zumba, nia, moving to heal .. zijn hiervoor leuke voorbeelden. Als je een bepaalde stijl in gedachten hebt, aarzel niet te informeren of dit binnen mijn mogelijkheden ligt. Afhankelijk van de verplaatsing en de duur van de les zal ik een prijsofferte doen, het aantal deelnemers maakt daarbij niet uit. De les kan eventueel ook doorgaan bij Equilibrium.


  Waar

Equilibrium
Stuivenbergbaan 33
2800 Mechelen

Tarief 

Workshop 'De magie van dans' 2u - 25 euro of 100 euro voor de reeks
Kundalini workshop 3u - 40 euro
Weekendworkshop yoga en dans met Tini - 100 euro/120 euro

Wanneer

Zondag 29/9/2019 (10u-12u) - Wortels/Roots
Zondag 20/10/2019 (10u-12u) - Vleugels/Wings
Zondag 10/11/2019 (10u-12u) - Staart
Zondag 1/12/2019 (10u-12u) - Solarplexus
Zondag 22/12/2019 (10u-12u) - Kruin

22-23 februari 2020 - weekendworshop met Sue

Vind je evenwicht in de dans van het leven!