WORKSHOPS DANS EN YOGA


De magie van dans - Maandelijkse dansworkshop (1,5 uur)

Dansen is niet enkel plezant, het heeft ook een helende kracht. Hoe fijn is het om te kunnen groeien door iets te doen wat je graag doet... Dansen is voor mij magie in alle eenvoud. Het kan je veranderen en helen op een natuurlijke en speelse manier.

We dansen telkens met één concreet thema. Ik geef je een leidraad om mee te werken terwijl je vrij op de muziek beweegt. De dans en je innerlijke werk inspireren je persoonlijke ontwikkeling. Ieder volgt hierin het eigen tempo. Niets moet. Daarna volgt er een stukje SuryaSoul-les waarbij je makkelijke bewegingen volgt. Hierbij kunnen oude patronen losgelaten worden en vinden de nieuwe ontdekkingen hun plekje. De workshops duren 1u30 en kosten
15 euro. De eerstvolgende workshop is vrijdag 14/12 en heeft als thema 'Warmte en mededogen'. 

Data voor 2019 volgen nog. Als je interesse hebt, maar vrijdag 18u-19u30 is niet haalbaar voor je, laat dan even weten welke momenten wel zouden uitkomen. Dan kijk ik wat ik eventueel kan doen in de planning.

Je kan hieronder inschrijven, of bij Kristin op het nummer 0483/05 03 04 of via equilibriumpraktijk@gmail.com  

Weekendworkshop met Su- Yoga en dans in Mechelen (2-3/3/2019)

Zaterdag en zondag 2-3 maart 2019 mag ik Sue hier in Mechelen verwelkomen. Sue is de eigenares van het retreatcentrum in Portugal. Ze is een echte krak in yoga en Qigong, en kan dit als geen ander rustig opbouwen en aanpassen aan haar doelgroep. Het weekend zal gevuld zijn met een aantal dans- en yogamomenten (4u per dag, vermoed ik). Daarnaast is er ruimte voor lunch, een extra uurtje om alleen of samen te gaan wandelen in het park of langs het water, en een gezond 4-uurtje. De prijs zal rond 100 euro liggen (soep en 4-uurtje inbegrepen). Meer info volgt binnenkort. Bij interesse kan je alvast 2-3 maart 2019 in je agenda vrijhouden.

Weekendworkshop met Tini - Yoga en dans in Mechelen (4-5/5/2019)

Zaterdag en zondag 4-5 mei 2019 komt Tini van het Yogahaus Ettlingen een weekend yoga en Thaise yoga-massage geven in Mechelen! Tini is de collega die in Portugal al een paar keer de yogalessen heeft gegeven. Een krachtige, gepassioneerde vrouw met onnoemelijk veel wijsheid en energie. Het weekend zal gevuld zijn met een aantal dans- en yogamomenten (4u per dag). Daarnaast is er ruimte voor lunch, een extra uurtje om te gaan wandelen in het park of langs het water of even te rusten, en een korte pauze rond 16u. De prijs zal rond 100 euro liggen (soep en 4-uurtje inbegrepen). Meer info volgt binnenkort.


Privéles - verschillende stijlen mogelijk

Je kan ook voor een evenement of een vrijgezellenfeestje een dansles boeken. Initiatie buikdans, jazz, zumba, nia, moving to heal .. zijn hiervoor leuke voorbeelden. Als je een bepaalde stijl in gedachten hebt, aarzel niet te informeren of dit binnen mijn mogelijkheden ligt. Afhankelijk van de verplaatsing en de duur van de les zal ik een prijsofferte doen, het aantal deelnemers maakt daarbij niet uit. De les kan eventueel ook doorgaan bij Equilibrium.

Prijsvoorbeelden
1u dansles in Mechelen centrum - 75 euro
2u dansles in Mechelen centrum - 125 euro
1u dansles in Antwerpen - 110 euro
2u dansles in Antwerpen - 160 euro


 Waar

Equilibrium
Stuivenbergbaan 33
2800 Mechelen

Tarief 

Workshop 'De magie van dans' 1u30 - 15 euro
Weekendworkshop yoga en dans met Sue - 100 euro
Weekendworkshop yoga en dans met Tini - 100 euro

 Wanneer

14 december 2018 (18u-19u30) - Warmte en mededogen
2 en 3 maart 2019 (10u-17u) - Yoga en dans met Sue
4 en 5 mei 2019 (10u-17u) - Yoga en dans met Tini

Vind je evenwicht in de dans van het leven!